Vilken vecka, oj oj... Vara sjukskriven för att ta det lugnt har verkligen inte funkat denna vecka  :-D !...

Började med sotarmurre, som tyckte vi var duktiga på att elda, roligt att höra...

Bosse  <3 har varit på manikyr  :-) .... Kursen i spanska en kväll, och jag vet inte hur det kommer att gå, har ju hänt lite under veckan  ;-) ...

Läkarbesök på onsdagen, och äntligen efter ca 9 år har jag kommit iväg till optikern  =-O , det var nog inte en dag för tidigt! ... Kära nån, det hade hänt en hel del, så nu går jag och väntar på att få mina nya glajjer för att se bättre ut  :-P ...

Och det var i samband med optikerbesöket i torsdags som jag fick en påringning, som i sin tur gav ytterligare en påringning, som sedan under eftermiddagen genererade ett möte  =-O ....Ett möte som inte kunnat komma lämpligare, det gällde ett nytt arbete! ... Men alltså, va? ... Tänka sig att dom fortfarande satsar på oss gamlingar  :-D ... Men som alltid fanns ett litet aber, nämligen det att jag kunde bara erbjudas 50 % inledningsvis...  Aj då, det blir ju svårt med tanke på att jag varit sjuk, och det kostar pengar, massor av pengar... Men hursom uppgiften i sig verkar vara en fantastisk utmaning, så det vore väl tusan också om det inte skulle gå att ordna mer än 50 %...

Nåväl, chefen, tillika rekryteraren verkade nöjd med vårt möte och skulle ringa i morgon, alltså på fredagen..

Jag kom hem helt förvirrad ringde person 1 som ringt och varskott om detta, men skulle kontakta den person jag träffat för lite vidare resonemang ;)...

Du kan ju fatta att jag var oppned  ;-) ....

Fick lite senare besök av en av mina bästa vän och hennes dotter  <3 , dom hade tagit med sig lite mat till mig.... Skulle nämligen ha ätit middag tillsammans med tjejerna, men mitt besök på byn drog ut så på tiden att jag måste hem till min bästa Bosse bus  <3 ....

Natten var något orolig kan jag ju säga, svettades, fick klåda överallt you name it  ;-) .... Skulle de stupa på tiden?...

Fick väl några timmars sömn märkligt nog, törnade väl in av utmattning....

Så fort det var möjligt ringde jag min kontakt som skulle ringt tillbaka igår, men inte hunnit, jag vill ju veta hur resonemanget hade gått... Tydligen hade jag gjort bra ifrån mig, så jag skulle nu bara tare lugnt... Tare lugnt! .. Eller hur? ... Kändes som om jag skulle gå upp i atomer  :-D ...

Men så strax före klockan 12 i går, fredag ringde det äntligen och jag fick ett mycket glädjande besked... JAG en gamling på snart 59 pannor, hade fått jobbet!... Snacka om att jag blev glad... Så till veckan ska vi träffas för att skriva anställningshandlingar etc, det är tamigtusan helt chockartat.... Dessutom går inte lönen av för hackor, höll på att sätta i halsen då jag hörde siffrorna häromdagen, men kall som jag var just då höll jag ju färgen  ;-)  ....

Det underbara med detta är att jag får spara på kroppen som är sliten, och nu efter operationen är känslig för lyft etc, så detta kom som en mycket fin födelsedagspresent i förskott  :-) ... Och mitt turnummer har alltid varit 7, och därför kan jag inte nog understryka att nr 7 är mitt nummer, för det var ju den 7e/10 som detta startade....

Jag kan ännu inte fatta att jag har fått tjänsten, men så är det.... Du vill kanske veta nu vad det är för arbete?... Jo, jag ska arbeta hos Lernia som vårdlärare, helt fantastiskt, nu om inte förr kan jag dela med mig av mina kunskaper och hoppas att de elever som hamnar hos mig kommer att få en trygg och bra grund att stå på när dom beger sig ut i arbetslivet...

Detta är för mig som att vinna högsta vinsten, för du som hängt med ett tag på bloggen vet ju vid det här laget att det har varit några kämpiga år efter att jag lade ner min sybutik som jag toppade med en ny bröstcancer nu i sommar. jag kan säga jag är rätt ok förutom tröttheten och lite biverkningar av medicinen... Men vad tusan gör det när jag fått en super utmaning?  :-) ....

Och en annan sak som jag tycker ska bli underbar är, jag kommer att kunna klä mig lite ärtigare och kanske kunna ha lite tingel tangel som jag inte haft sedan tiden som kontorsråtta

Så nu kanske du förstår att det har varit en hektisk vecka, och bloggande kommer inte att bli så frekvent när jag börjat mitt nya jobb... Då ska man rätta uppgifter och undervisa och det blir nog en hel del för knoppen att ta in...

Nu önskar jag dig en skön helg med mycket vila och allt...  @-}-- 

Kramar från AC !